Hearts

Jårrmut shop

Välkommen till Jårrmut shop!

Kopparmedaljonger

När vi flyttade till huset där vi nu bor fanns det ett gäng kopparledningar kvar från rördragningen. Dessa rör använder jag till diverse skoj. Bland annat till medaljonger med en nålfiltad ullplatta i mitten. Ulldelen är utbytbar och går att dekorera på mängder av olika sätt. Det är bara fantasin som sätter gränserna.

Dessa medaljonger säljer jag som broderikit och som färdiga smycken. Ett broderikit kostar 300 kr och innehåller:

  • Kopparmedaljong (ca 3 cm i diameter)
  • Moulinérgarn i fyra olika färger
  • Broderinål
  • 3 ullplattor i valfri färg
Broderad kopparmedaljong
Denna fina medaljong är broderad av Maria Johansson!

Vill man hellre beställa ett färdigt smycke går det också bra. Då bestämmer Du färg på ull och broderigarn och så sköter jag resten. Samma pris som ett broderikit, dvs 300 kr.

Som färdigt smycke kan man också beställa en mindre variant av medaljong, där ullplattan har olika färg på fram- och baksida. Dessa halssmycken kostar 250 kr.

Kopparmedaljonger mini
Små kopparmedaljonger, ca 2 cm i diameter.

Portokostnad tillkommer. Beställa kan man göra genom att maila mig eller använda kontaktformuläret.

Jårrmut tröjshop

Jag har i många år haft tröjtryck cirkulerandes i huvudet. Så en dag kände jag att det var dags att låta dem komma ut. Just nu sätter min begränsade kunskap i Adobe Illustrator käppar i hjulet för mig. Men allt eftersom jag lär mig behärska verktyget kommer jag att publicera nya motiv.

Jag vill skapa motiv som väcker tankar och inbjuder till reflektion och diskussion. Här nedan presenterar jag mina motiv och hur jag har tänkt. Klicka på bilderna för att komma till shoppen och produkterna!


 

For the love of yarn! Do something!
Garngalet kreativ!

För oss garngalningar behöver det här motivet ingen förklaring. Att krama ett ulligt nystan kan göra den kreativa inre klådan outhärdlig! Man bara måste göra något  av garnet!! Skapa! Skapa! Skapa! För det känns ju så bra!


Tankens kraft
Tankens kraft

Jag tror benhårt på Attraktionslagen och Tankekraft. Utmaningen ligger i att först och främst bli medveten om vilka tankar som fladdrar runt i huvudet hela dagarna. Därefter gäller det att välja att fokusera på det Jag vill, istället för att låta allt jag inte vill ta plats bland tankarna! Jag behöver mycket träning på detta. Så motivet Tankar blir Ting är menat som en påminnelse om att välja rätt fokus.


 

Stå upp för det som känns rätt för Dig!
Stå upp för det som känns rätt för Dig!

Motivet syftar på att vi alla förr eller senare hamnar i en situation där vi kan välja att sitta tysta ner och låtsas hålla med. Eller så kan vi samla mod och ställa oss upp och stå för vad vi tycker! Och vem vet. Genom att sticka ut ur mängden och stå upp för vår egen sanning kanske vi inspirerar andra att göra samma sak! Som en lysande Ledstjärna…


 

Inte så lätt att säga ifrån alla gånger. Men ibland är det nödvändigt! Kanske känns det lite lättare om man bär en tröja där det står Nej på 20 olika språk? Värt ett försök!


Orät och avig med traskanten kvar